Business Boosters

Wil je graag een webshop of een eigen onderneming starten, maar weet je niet waar te beginnen? Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt als ondernemer, dat maakt niet uit. 

Ik sta graag voor je klaar om je te helpen en zorg voor advies op maat! Ik heb bijna 20 jaar ervaring als eigen ondernemer. In 2018 heb ik na 14 jaar een succesvolle kinderlifestyle webshop verkocht. Vervolgens ben ik gestart met LABEL-R en heb ik de NLP practitioner opleiding gedaan. 

Hoe bouw je een succesvol bedrijf op? Deze kennis wil ik graag delen. 

Ik deel mijn inzichten en kennis over e-commerce, social media, marketing en nog veel meer. Waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden?

Herken je dit?

Dit kan je verwachten

Succesvol ondernemen gaat niet vanzelf. De klanten staan niet op de stoep. 60% van ZZP-ers stopt binnen 5 jaar. Behoor jij tot de andere 40%?

Wij gaan samen in een dagdeel op een inspirerende locatie, 1op1 je bedrijf een boost geven! 

 

Wat kan je verwachten? Wij gaan:

– de huidige situatie analyseren en mogelijkheden voor verbetering identificeren
– een gericht Marketingplan maken

 

Ik ga uitleggen hoe:

– je nieuwe klanten aantrekt 
– je meer omzet maakt
– je mooie foto’s maakt voor de website en socials
– je social media voor je kan laten werken
– je beste kunt adverteren (social media) 
– Chat GPT werkt 

 

Wil je liever graag 1,5 uur sparren?
Dat kan natuurlijk ook! Je kan kiezen uit 2 boosters. 


Booster 1: Een private 1:1 sessie van 1,5 uur. Gaan we samen sparren over je ideeen en een plan bedenken. Je kunt mij al je vragen stellen. 


Booster 2: We gaan op een inspirerende locatie zitten en jouw bedrijf doorlichten .Een dagdeel vol inspiratie, creativiteit, productiviteit en een business booster plan om vol energie weer verder te gaan!

Prijzen zijn ex. btw.

>En dat is nog niet alles! En ik maak nog een professionele foto van je, die je kunt gebruiken voor je socials en website. 


Dus, ben je op zoek naar een boost voor je bedrijf? Ik deel mijn kennis en denk graag met je mee. Wil je meer informatie of je hiervoor aanmelden? Stuur dan een mailtje naar reiniekooi@gmail.com

Boosters

1,5 uur sparren

€ 195,- 

JA, dat wil ik!

Een dagdeel vol inspiratie, creativiteit, productitiviteit en een business booster plan om vol energie weer verder te gaan! Plus professionele foto. 

€ 395,-

Ja, dat wil ik!
Contact

Wil jij graag de volgende stap zetten? Meld je dan aan !